13 اردیبهشت علم تغذیه خواص ورمیشل اردیبهشت 13, 1403 توسط shahangshop 0 نظرات خواص ورمیشل:در این مقاله با برخی از خواص ورمیشل آشنا میشوید. ورمیشل نامی است که شامل تمام محصولاتی است که ازخمیر آرد گندم به دست ...ادامه مطلب
13 اردیبهشت دستور پخت راههای افزایش ماندگاری بیسکویت اردیبهشت 13, 1403 توسط shahangshop 0 نظرات راههای افزایش ماندگاری بیسکویت: در این مقاله راههای افزایش ماندگاری بیسکویت را با شما به اشتراک میگذاریم بیسکویت یک محصول بسیار محبوب ...ادامه مطلب
11 اردیبهشت دستور پخت روش دم کردن زعفران اردیبهشت 11, 1403 توسط shahangshop 0 نظرات دم کردن زعفران: در این مقاله شما با روش های مختلف دم کردن زعفران آشنا میشوید.اما برای اینکه زعفرانتان رنگ و عطر و طعم خوبی داشته ب...ادامه مطلب
11 اردیبهشت علم تغذیه خواص بیسکویت جو اردیبهشت 11, 1403 توسط shahangshop 0 نظرات بیسکویت جو: بیسکویت اصولا با آرد سفید تهیه میشود،در مقابل بیسکویت جو با آرد جو تهیه میشود که نسبت به بیسکویت ساده خاصیت بیشتری دارد. آ...ادامه مطلب
10 اردیبهشت علم تغذیه ماکارونی و بدنسازی اردیبهشت 10, 1403 توسط shahangshop 0 نظرات مصرف ماکارونی در دوره بدنسازی:بدنسازی ورزشی است که در آن فرد با تمرینات مقاومتی و استقامتی،داشتن تغذیه مناسب و ریکاوری درست عضلات...ادامه مطلب
09 اردیبهشت علم تغذیه ماکارونی برای کودک اردیبهشت 9, 1403 توسط shahangshop 0 نظرات از چند ماهگی میتوان به کودک ماکارونی داد؟به صورت کلی و در صورتی که کودکتان به تخم مرغ و گندم حساسیت ندارد از سن 7 ماهگی میتوانید ...ادامه مطلب